Skip to main content

Tratamente

Tratamentele noastre

Cu ce vă putem ajuta?

Clinica Identiq vă stă la dispoziție cu o gamă largă de proceduri și tratamente dentare din toată sfera stomatologiei. Tratamentele din clinica noastră se realizează la cele mai înalte standarde medicale. Acest lucru este posibil prin combinarea îndemânării, a educației medicale acumulate în cadrul cursurilor interne și internaționale urmate de echipa noastră, dar și prin tehnologiile de ultimă oră ce ne stau la dispoziție.

Protocol tratament

Fiecare consultație este adaptată nevoilor individuale ale pacientului, care este implicat activ în fiecare etapă a tratamentului său.

Chirurgie

Chirurgia oro-maxilo-facială și chirurgia dento-alveolară sunt ramuri stomatologice ce folosesc tehnici chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor din zona apartului dento-maxilar.

Endodonție

Ramură foarte nouă a stomatologiei, specializată în tratamentul afecțiunilor pulpei dentare.

Estetică dentară

Estetica dentară este ramura stomatologiei ce are ca scop îmbunătățirea aspectului fizionomic al pacientului, cu focus pe zâmbet.

Implantologie

Ramură stomatologică specializată în tratarea edentațiilor cu ajutorul implanturilor. Este alternativa conservativă a tratamentului protetic clasic.

Odontologie

Ramură a stomatologiei ce se ocupă cu tratamentul leziunilor carioase ale dinților, precum și a celor necarioase (fracturi, distrofii, leziuni de uzură dentară).

Ortodontia

Ramură stomatologică ce tratează anomaliile dento-maxilare (anomalii de poziție a dinților).

Parodontologie

Ramură chirurgicală a medicinei dentare ce se ocupă cu afecțiunile gingiei și ale țesutului parodontal.

Pedodonție

Pedodonția este o ramură a stomatologiei ce se ocupă cu profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice dentiției temporare și a dentiției permanente la copii și adolescenți (0-16 ani).

Profilaxie

Prin profilaxie se înțelege totalitatea mijloacelor puse în aplicare pentru a evita apariția, expansiunea sau agravarea bolilor.

Protetica

Ramură a medicinei dentare ce se ocupă cu restaurarea edentațiilor pentru restabilirea funcției masticatorii, fizionomiei și fonației.

Radiologie

Radiologia dentară este o ramură medicală paraclinică folosită ca instrument ajutător în obținerea de informații esențiale pentru diagnosticarea afecțiunilor aparatului dento-maxilar.