Mergi la conţinutul principal
Roxana Tudor
Manager

Sunt managerul Clinicii Identiq, o clinică stomatologică de top. ”Studiul este viața mea” este motto-ul care mă descrie cel mai bine. Sunt o fire dinamică și neliniștită, cu interese diverse și specializări multiple.

Am absolvit Facultatea de Inginerie Managerială și am urmat, de asemenea, cursurile Facultății de Arte București, completându-mi instruirea cu un Master în Arte Textile Ambientale și unul în Restaurare Textilă. Aceste diverse domenii de studiu m-au ajutat să-mi dezvolt abilități organizaționale și operaționale, dar și să exprim creativitatea artistului din mine.

Sunt mândră să fac parte dintr-o echipă dinamică și devotată eticii profesionale, așa cum este echipa Clinicii Identiq. În cadrul acestei echipe, reușesc să îmi găsesc echilibrul de care partea mea artistică are nevoie. Fie că este vorba de activități de management, organizare sau de altă natură, mă implic cu pasiune și determinare pentru a obține cel mai bun rezultat posibil atât pentru echipă, cât și pentru clinică.

Pentru mine, fiecare zi petrecută "la birou" este o zi împlinită atunci când reușesc să îmbin cu succes toate laturile personalității mele și să contribui la succesul Clinicii Identiq. Sunt devotată ideii de a asigura o experiență excelentă pentru pacienți și de a menține un standard înalt al serviciilor stomatologice oferite, de aceea sunt mereu în căutare de inovații și îmbunătățiri în ceea ce privește managementul clinic și dezvoltarea profesională a echipei noastre.