Mergi la conţinutul principal

Misiune, viziune, filosofie

Pe lângă gama variată de servicii medicale stomatologice pe care o oferim, considerăm pacientul capitalul nostru cel mai important. De aceea, ne dedicăm comunicării deschise între noi și dumneavoastră, pentru a clădi o relație de încredere și pentru a găsi împreună soluțiile cele mai potrivite pentru dumneavoastră.

Misiune:

Îngrijire de calitate

Considerăm că orice persoană care doreşte o igienă orală sănătoasă, indiferent dacă există sau nu probleme dentare, trebuie să apeleze la un medic dentist care ascultă, răspunde şi tratează. Un astfel de medic are acumulată experienţă cu care vă poate diagnostica şi soluţiona eficient cazul, în concordanţă cu necesităţile personale. În plus, este un medic dentist prietenos, care vă poate sfătui cu privire la cele mai bune modalităţi de a menţine şi îmbunătăţi sănătatea dinţilor dumneavoastră şi, implicit, întreaga stare de sănătate fizică şi psihică.

Viziune:

Pacienţi în cunoștință de cauză

În opinia noastră, pacienții bine informați sunt cel mai bine pregătiți pentru a lua decizii pertinente în ceea ce privește sănătatea lor. Acesta este motivul pentru care o bună parte din timpul tratamentului îl alocăm informațiilor transmise către dumneavoastră, iar site-ul nostru acoperă majoritatea subiectelor asociate cu diverse diagnostice, tratamente, diferite materiale și proceduri.

Valori:

Confort și Siguranță

Convingerea noastră este că cea mai bună îngrijire din lume nu înseamnă nimic dacă nu este accesibilă. La clinica Identiq, ne străduim zilnic să creăm un spațiu medical cât se poate de eficient şi convenabil, astfel încât pacienții noştri să înțeleagă opțiunile de tratament disponibile menite să se potrivească cel mai bine problemelor lor dentare în acord cu bugetul personal.