Mergi la conţinutul principal

Pacienți străini

Pacienții noștri care au nevoie de servicii și tratamente complexe, competente și de calitate, au la dispoziție soluții, de oriunde ar veni aceștia. Astfel, pacienții din afara localității sau a țării pot avea parte de o consultație virtuală cu un medic pe bază de radiografii, CT sau fotografii diagnostic transmise în prealabil. În acest fel, se poate observa gravitatea, complexitatea și urgența cazului dumneavoastră pentru a putea determina frecvența și durata aproximativă a vizitelor necesare. Cu toate acestea, acest tip de interacțiune nu poate înlocui o consultație reală în care medicul poate identifica precis și corect statusul dumneavoastră dentar și poate pune un diagnostic. Această etapă este importantă pentru a stabili un plan de tratament cât mai eficient și personalizat conform nevoilor dumneavoastră și, de aceea, examinarea inițială este esențială. Timpul și efortul dumneavoastră sunt întotdeauna luate în considerare și oferim eficiență și disponibilitate, fără a compromite calitatea serviciilor medicale pe care le oferim. Astfel, putem programa ședințe mai lungi și cu frecvență ridicată, pentru a reduce deplasările sau șederea dumneavoastră în localitate, însă calitatea tratamentelor va prima pentru a vă asigura o sănătate orală pe termen lung.

Consultația inițială, unde examinarea amănunțită a cazului dumneavoastră este realizată, presupune:

  • Anamneză;
  • Consult stomatologic general;
  • Examen radiologic și alte examene paraclinice;
  • Realizarea fotografiilor intra/extra orale;
  • Stabilirea diagnosticului;
  • Realizarea unui plan de tratament, informând pacientul cu privire la costurile estimative ale diferitelor proceduri medicale;
  • Informarea pacientului pe baza concluziilor finale asupra tratamentului și explicarea întregului proces medical.

Vă asigurăm o comunicare cât mai eficientă răspunzând întrebărilor și nelămuririlor dumneavoastră prin intermediul personalului de la recepție și a medicilor noștri.

În cazul în care beneficiați de asigurări de sănătate recunoscute în SEE vă putem pune la dispoziție planul de tratament (folosind formulare tipizate la nivel european) astfel încât să puteți obține rambursarea costurilor aferente tratamentului realizat.

De asemenea, dacă locuiți într un stat care are astfel de proceduri, puteți include facturile primite în dosarul de deducere a taxelor anuale.