Mergi la conţinutul principal
As. Maria Beloiu
Asistent medical Stomatologie/Radiologie

Sunt bucuroasă să fac parte din minunata echipă a Clinicii Identiq ca asistent stomatologic. Chiar dacă am început recent, am adus cu mine o atitudine empatică și dedicată în tot ceea ce fac. Pentru mine, această profesie este o adevărată pasiune, deoarece îmi place să ajut oamenii.

Sunt o persoană pozitivă și am un simț puternic al responsabilității în a oferi cea mai bună îngrijire pacienților noștri. În special, mă străduiesc să ofer confort pacienților care pot fi anxioși sau speriați în timpul tratamentelor stomatologice, de aceea caut să ating un echilibru perfect între profesionalism și amabilitate. Înțeleg că stomatologia poate fi intimidantă pentru mulți pacienți, așa că încerc permanent să le ofer o experiență plăcută și confortabilă.

Motto-ul meu în viață este „Principiul este să fii în competiție cu tine însuți. Este despre a fi mai bun astăzi decât erai ieri.” Astfel, mă străduiesc mereu să mă dezvolt și să învăț lucruri noi pentru a oferi servicii stomatologice de calitate.