Mergi la conţinutul principal
As. Florica Sandu
Asistent medical Stomatologie/Radiologie

Prima mea interacțiune cu stomatologia s-a petrecut în momentul în care am început să lucrez la Clinica Identiq ca debutant în acest domeniu.

Am văzut această ocazie ca pe o oportunitate de a învăța cât mai multe pentru a putea ține pasul cu tot ceea ce implică această specialitate, și am fost extrem de entuziasmată în acest proces. Principiul după care mă ghidez atât în viața de zi cu zi, cât și la locul de muncă, este acela de a fi o persoană corectă, responsabilă și asumată în tot ceea ce fac. Întotdeauna îmi doresc să mă autodepășesc și să ofer servicii de cea mai înaltă calitate.

Un aspect foarte important în munca mea ca asistent stomatologic este empatia față de pacienți. Îi întâmpin mereu cu un zâmbet pe buze și încerc să creez o atmosferă plăcută pentru ei, astfel încât să se simtă în largul lor și să aibă încredere în mine și în întreaga echipă medicală. Este esențial să îi ascultăm pe pacienți și să le oferim sprijinul necesar pe tot parcursul tratamentului stomatologic. Sunt bucuroasă să fac parte din echipa clinicii Identiq și să contribui la oferirea de servicii stomatologice de calitate într-un mod empatic și profesionist. Doresc să continui să învăț și să mă dezvolt în această meserie și să îmbunătățesc în continuare experiența pacienților noștri.