Mergi la conţinutul principal
Felix Tudor
Student stagiar

Sunt o persoană cu o viață activă și am ales să învăț și să profesez în domeniul stomatologic pentru că imi oferă ocazia perfectă de a exercita dinamismul și curiozitatea ce mă caracterizează într-un mod constructiv și benefic. De mic am constatat că imi place să lucrez folosindu-mi mâinile în activități practice ce implică multă migală, iar mai târziu am descoperit că în domeniul medical fiecare pacient este un univers în sine, și fiecare caz poate fi tratat ca o mică operă de artă.

Pe termen lung îmi place provocarea de a găsi opțiunea de rezolvare cea mai bună, potrivită cu situația particulară a fiecăruia, găsesc interersant acest exercițiu permanent de a gândi mereu noi soluții practice și durabile. În același timp, prefer să nu fac compromisuri estetice sau financiare în detrimentul stării de sănătate dentară, aceasta fiind obiectivul principal pe care îl urmăresc în tratamentele ce le propun pacienților mei.

Cred că este important ca între medic și pacient să existe o anumită chimie, o comunicare subtilă pe lângă cea directă, iar fără această componentă consider că este mai bine să refer pacientul către alt medic, cu care să existe o legătură mai bună.