Mergi la conţinutul principal
Dr. Raluca Tote
Medic Specialist Ortodont

Am ales ortodontia pentru că îmi place sa fac oamenii sa zâmbească frumos. Multi oameni evita sa zâmbească pt ca nu sunt mulțumiți de cum arata dintii lor, iar impactul pentru ei e st e unul psihologic. Zâmbetul e cel mai frumos accesoriu de care dispunem și ma bucur enorm când la finalul tratamentului ortodontic pacientii pot in sfarsit sa zâmbească și sa nu se mai ascundă.

Parte din specializarea mea am făcut în Danemarca, din dorința de a avea o baza solida a cunoștințelor, iar apoi am participat la cursuri și congrese atat în tara cât și în afara. Imi doresc sa aduc tot ce e inovator în practica mea, iar cunoștințele dobândite sa le aplic zi de zi.

Ortodontia a evoluat atat de mult, iar lucruri ce înainte păreau imposibil de realizat astăzi sunt tratate cu mare ușurință. Aparatele au devenit mai estetice, mai confortabile și mai accesibile, iar durata tratamentului s-a scurtat. Adresabilitatea pacienților adulți a crescut, iar la copii a dispărut complexul de a mai purta aparat și chiar a devenit un accesoriu la moda.