Mergi la conţinutul principal
Dr. Ovidiu Tudor
Medic Specialist Stomatologie Generală
Compentență în Implantologie
Rezident Chirurgie Dento-Alveolară

Empatic din fire mi-am dorit o carieră în domeniul medical, și am ales din multitudinea de ramuri medicale Stomatologia acum 3 decenii, sau poate că ea m-a ales pe mine, cine știe? Îmi amintesc doar că Matematica-informatică la vremea aceea era foarte tentantă pentru un puști rebel ce frecventa cercul de informatică al liceului având ca dotare de vârf calculatorul HC-85.

M-a atras ideea de a lucra practic cu mâinile și de a fi one-man-show în propriul cabinet. Timpul mi-a demonstrat însă că nu aveam cum să mențin acest deziderat întrucât tehnologia și digitalizarea au cucerit și stomatologia. De asemenea am avut bucuria să fiu mentor pentru colegi mai tineri, și îmbinând aceste două aspecte am decis să înființez Clinica Identiq, concept ce ne permite să oferim tratamente specializate și personalizate în acord cu nevoile pacientului zilelor noaste. Nu puteam ignora evoluția domeniului și astfel chiar și pasiunea pentru informatică s-a concretizat prin digitalizarea stomatologiei. De la planuri de tratament virtuale la inserarea implanturilor cu ajutorul chirurgiei ghidate și amprentarea optică a câmpului protetic, universul stomatologiei a devenit fascinant atât pentru medic cât și pentru pacient.

Am creat în jurul meu premisele constituirii unei echipe compuse din oameni de calitate, profesioniști desăvârșiți cu dorința fermă de a evolua și astfel împreună reușim să aducem plus valoare în viața pacienților noștri. Echipa Identiq este și va fi zi de zi în slujba celor ce ne trec pragul și are soluții complexe pentru nevoile lor.

Motto-ul favorit este “stomatologie lentă” - “slow dentistry”, ales pentru că anii de experiență profesională mi-au dovedit că medicul lucrează cu biologia și nu împotriva ei, iar biologia nu se grăbește niciodată.