Mergi la conţinutul principal
Dr. Nicoleta Toader
Medic Rezident Stomatologie Generală

Din copilărie mi-am dorit să fiu medic, persoana capabilă să vindece durerea oamenilor și a animalelor. Profesia pe care o visam avea cu siguranță nevoie să poarte uniforma medicală și inițial mi-am dorit să fiu medic veterinar.

Am optat apoi pentru stomatologie deoarece este un domeniu complex ce mă împlinește, am parte de provocări și obțin cea mai mare satisfacție în momentul în care pacientul îmi zâmbește și este mulțumit. Zilele petrecute la muncă nu sunt deloc obositoare ci mă recompensează cu bucurie și împlinire.

Calea pe care merg este cea în care le ofer pacienților un zâmbet frumos și sănătos, esențial pentru sănătatea lor fizică și psihică.

Cel mai important aspect al muncii mele este respectarea Jurământului depus și nu îmi voi compromite în nici un fel integritatea pe care această profesie o presupune în ceea ce privește sănătatea pacienților. Prioritară pentru mine este înțelegerea nevoilor pacientului și alegerea opțiunii de tratatment cea mai potrivită cu dorințele și nevoile sale în paralel cu găsirea celei mai potrivite formule de comunicare.