Mergi la conţinutul principal
Dr. Mona Dardouk El-Hayek
Medic Rezident Endodonție

Încă de mică am avut încredere în dorința mea de a ajuta oamenii și de a face o schimbare pozitivă în viața fiecărei persoane cu care interacționez. Am știut clar ce vreau: pacientul să vină cu o problemă și să plece fără durere, cu problemele rezolvate.

Pentru mine, lucrul în echipă este deosebit de important, mai ales atunci când avem de-a face cu cazuri complexe de reabilitare orală. Un rezultat final bun se datorează aproape întotdeauna și unei bune planificări la nivel de echipă medicală.

De-a lungul timpului, am reuşit să învingem frica oamenilor de stomatolog şi consider că este esențial ca pacientul să se simtă parte din această frumoasă echipă pe parcursul tratamentelor în clinică.

Hobby-ul meu este canto și arta în general. De când mă știu, mi-am imaginat că atunci când intru în cabinetul stomatologic, sunt pe scenă, dar reflectoarele sunt îndreptate către pacientul meu, care va beneficia atât de empatie, va fi ascultat cu atenție și va fi ghidat profesional până la finalizarea tratamentului. Cea mai frumoasă recompensă și motivare, ce îmi dovedeşte că fac bine ceea ce fac, este să îi văd pe pacienţi zâmbind la următoarea şedinţă, venind relaxaţi şi dornici să continuăm etapele de tratament.

Motto-ul meu este: "Dacă faci exact ceea ce îţi place cu adevărat, nu vei simţi niciodată că munceşti."