Mergi la conţinutul principal
Dr. Costin Petran
Medic Rezident Chirurgie Stomatologică și Maxilo-facială

Bună! Sunt medic stomatolog proaspăt absolvent al Facultății de Medicină Dentară și medic rezident la chirurgie stomatologică și maxilo-facială. Am avut privilegiul de a lucra la clinica Identiq pe parcursul facultății și am crescut aici, atât ca student, cât și ca medic. M-am dedicat stomatologiei, în special chirurgiei, deoarece am căutat o ramură a medicinei care să îmi ofere o curbă de învățare largă și să nu mă lase niciodată să mă plictisesc.

Ajutarea oamenilor îmi aduce bucurie în fiecare zi și mă face să mă întorc mereu la cabinet cu plăcere. Deoarece sunt la începutul carierei mele clinice, investesc cea mai mare parte a timpului meu în dezvoltarea abilităților care cred că definesc un medic bun: cunoștințe teoretice solide, dar și abilități practice și capacitatea de a lua decizii terapeutice adecvate pentru fiecare pacient în parte.

Sunt bucuros să lucrez la clinica Identiq, deoarece aceasta îmi oferă echipamentele necesare pentru un tratament de înaltă calitate și un colectiv bine coordonat, întotdeauna pregătit să mă sprijine în cazurile mai dificile și nu numai. Aici am ocazia de a învăța și de a crește profesional într-un mediu stimulant, alături de colegi dedicați și pasionați de stomatologie.

Sunt hotărât să continui să îmi dezvolt abilitățile și cunoștințele în domeniul stomatologiei, să ofer pacienților mei cele mai bune soluții terapeutice și să îi ajut să obțină un zâmbet sănătos și frumos. Pentru mine, stomatologia este mai mult decât o profesie, este o pasiune și o modalitate de a aduce un impact pozitiv în viețile pacienților mei. Sunt recunoscător că fac parte din echipa clinicii Identiq și sunt mândru să fiu un medic stomatolog dedicat și pasionat de munca mea.