Mergi la conţinutul principal
As. Andreea Florea
Asistent medical Stomatologie/Radiologie

Sunt asistentă stomatologică și am ales această meserie cu sufletul, deoarece știam că pot avea un impact pozitiv în viața oamenilor. Pentru mine, stomatologia nu este doar o profesie, ci o adevărată pasiune. Îmi dedic timpul și energia pentru a oferi îngrijire de calitate pacienților mei și pentru a-i ajuta să obțină un zâmbet sănătos și strălucitor.

La fel de important ca tehnica medicală, consider că grija, empatia și devotamentul față de pacienți sunt aspecte esențiale ale meseriei de asistent stomatologic și de aceea încerc mereu să înțeleg temerile și preocupările pacienților și să îi ajut să se simtă confortabil și în siguranță în cabinetul stomatologic.

Sunt mândră să fac parte din echipa stomatologică a Clinicii Identiq și să contribui la promovarea sănătății orale și a bunăstării pacienților noștri. Aici, pot să mă implic activ în echipa stomatologică, lucrând alături de medicul stomatolog și de ceilalți membri ai echipei pentru a asigura o experiență completă și plăcută pentru pacienți. Colaborarea și comunicarea eficientă sunt cheia pentru a oferi îngrijirea stomatologică optimă și pentru a obține cele mai bune rezultate pentru pacienți.

Pentru mine, asistența stomatologică nu este doar o meserie, ci o vocație și un mod de a aduce bucurie și sănătate în viețile oamenilor.